Överlägg

Konferens

Här får ni arbetsro och samtidigt tillgång till Kullahalvöns hela utbud av aktiviteter. I inspirerande miljö från en svunnen tid, får du det bästa av två världar. Här finns all tänkbar utrustning och mat och dryck för gastronomiska upplevelser i en härlig blandning!

För enkel och smidig bokning av er konferens, finns tre olika paket att utgå ifrån. Naturligtvis anpassar vi gärna dessa utifrån era önskemål.

Vandra på Berget i naturreservatet

Kom till unika Kullaberg i nordvästra Skåne. Upplev vår spektakulära natur. Vandra på Berget i naturreservatet. Där finns det leder för alla smaker och svårighetsgrader. Allt ifrån en lätt promenad via heldagsvandring till Arild till farligare bergsklättring. En del använder Kullaberg som en förberedelse inför vandringar och tuffare utmaningar utomlands.

Efter en uppfriskande dags vandring väntar en varm bastu eller varför inte en varm vintoddy. Allt avslutas med en god middag i vår restaurang med anor sedan förra sekelskiftet.

Vandringspaketet

Logi, stor frukostbuffé samt karta över lederna. Efter en uppfriskande dags vandring väntar en varm bastu eller varför inte en varm vintoddy. Allt avslutas med en läcker 2–rätters meny i vår á la carte–restaurang samt övernattning i våra vackra rum m Hästens sängar mm.

1590:- per person & dygn i dubbelrum. För mer information: kullaleden.se