Hotellet

Platsen för livsnjutare i Mölle – by the Sea.

Hotellet ligger precis nere vid vattnet i den mycket trevliga fiskehamnen i Mölle. Hotellet byggdes 1875 som restaurang men efter en storbrand i Mölle i slutet på 1880 byggde man upp det på nytt – till Mölles första hotell som stod klart 1890 och har sedan dess haft sin självklara plats i hjärtat av byn. Dess existens speglar inte bara Möllebornas kärlek till hamnens smycke, utan vittnar också om en betydelsefull del av Mölles historia.

Utsett till ett av Sveriges 14 LYXIGASTE Hotell 2015 • Utsett till Sveriges 13:e BÄSTA Hotell 2016 • Loved by guests 2021 – Hotels.com

 

Unik rumsinredning

Även fast vi tar stor stolthet i utseendet på hotellet så är det alltid insidan som räknas. Därför har vi lagt ner extra mycket tid och kärlek på rummen. Varje enskilt rum har fått sin unika karaktär och känsla.

Inredningen är i en gammaldags stil med stort fokus på det ska kännas fräscht och att leverera en fantastisk mys-känsla.

RCI Hospitality Award 2015

Hotel Kullaberg har tilldelats RCIs Hospitality Award för vår enastående gästfrihet, fantastiska personal och utmärkta in- och utcheckning. RCI har uppmärksammat Hotel Kullaberg och finner hotellet som ett av Europas bästa hotell – där service och gästfrihet är av högsta kvalitet.